Altijd veilig op weg

Goed onderhoud aan uw paardenvrachtwagen of paardentrailer is van essentieel belang om de betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen. Wij beschikken over vakbekwaam personeel en de modernste apparatuur om periodiek onderhoud en reparaties uit te voeren. Uw paardenvrachtwagen of paardentrailer blijft zo in optimale conditie.

Sodiak Horsetrucks is een BOVAG bedrijf. Dit kwaliteitskeurmerk garandeert dat wij door uitstekend vakmanschap u zorgeloos laten genieten van uw paardenvrachtwagen of paardentrailer. Ook zijn wij RDW erkend. Daardoor kunnen wij in opdracht van u de tenaamstelling van een paardenvrachtwagen of paardentrailer verzorgen.

Hulp bij schade

Naast periodiek onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor het uitvoeren van kleine en grote reparaties. Indien een reparatie het gevolg is van een schadegeval waarbij de verzekering wordt ingeschakeld, helpen wij u graag met een goede afhandeling.
Wist u dat u bij ons ook een paardenvrachtwagen of paardentrailer kan huren? Wij verhuren per dag, weekend of week. Handig wanneer u onverwachts het juiste vervoer nodig heeft. U heeft uw gehuurde paardenvervoer simpel, makkelijk en snel.

Standaard luxe uitgerust

Paardenvervoer zoals het hoort te zijn

Financiering mogelijk

Sodiak Luxury Horsetrucks kan u helpen bij het financieren van uw paardenvrachtwagen. Zo rijdt u zorgeloos rond in uw nieuwe aankoop.

Hulp bij Schade

Naast periodiek onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor het uitvoeren van kleine en grote reparaties. I