Sodiak Paardenvrachtwagen

Renault Master chasis en geschikt voor uw rijbewijs B

WAAR GAAT U

VOOR?

RUIME KEUZE IN PAARDENVERVOER

Een Sodiak paardenvrachtwagen is geschikt voor twee paarden en mag u met rijbewijs B besturen. De luxe standaard Sodiak tweepaards vrachtwagen voldoet aan alle normen en eisen. U gaat eenvoudig, snel en veilig op weg.

Wilt u iets speciaals? Bij Sodiak Luxury Horsetrucks zijn wij gespecialiseerd in het op maat bouwen van paardenvrachtwagens. Deze worden vakkundig vanaf een kaal Renault Master chasis opgebouwd. Een voordeel, want daardoor kunt u vanaf het begin uw wensen mee laten nemen in de uiteindelijk te bouwen paardenvrachtwagen. Of het nu gaat om een extra raam of een andere indeling, alles is bespreekbaar.

Zoekt u een tweedehands paardenvrachtwagen of paardentrailer? Wij hebben regelmatig occasions. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw oude paardenvervoer in te ruilen bij aanschaf van een nieuwe Sodiak paardenvrachtwagen of paardentrailer.

Wij adviseren u graag in de mogelijkheden die wij bieden.

Financiering

Sodiak Luxury Horsetrucks kan u helpen bij het financieren van uw paardenvrachtwagen. Ontdek de mogelijkheden met onze speciale leencalculator van DTC en bereken zelf u maandtermijn. Zo rijdt u zorgeloos rond in uw nieuwe aankoop.

paardenvrachtwagen renault master sodiak voor rijbewijs B logo

Showroom

Delmaweg 7a
7678 RL Geesteren

Tel. 31 (0)546 – 241 200
Fax. +31 (0)546 – 632 269
Mob. +31 (0)6 – 135 823 53

Openingstijden

ma. t/m vr.:
08.00 -17.00 uur

zaterdag:
08.00 -13.00 uur

volg ons op

© 2017 SODIAK LUXURY HORSETRUCKS. ALL RIGHTS RESERVED.